Liittyminen

Tiedostot

Hinnasto 29.4.2020.pdf
Törmäsen kuituosuuskunta - Yleiset sopimusehdot.pdf

Tietoa hinnaston palveluista

Kuinka nopea netti olisi riittävän nopea?

Nopeutena 200/200M riittää kotitalouksien liittymänopeudeksi todella hyvin. Huippunopea 1000/1000M internet sopii perheille, joissa useat käyttäjät suoratoistavat videoita, kuuntelevat musiikkia, pelaavat ja katsovat tv:tä internetin kautta samanaikaisesti. Kannattaa huomioida myös etätyön ja etäopiskelun tarve. Liittymänopeuden vaihtaminen myöhemmin hitaammasta nopeampaan on myös mahdollista ja ilmaista!

Mikä on IPTV?

IPTV mahdollistaa tv-kanavien katsomisen internetin kautta. IPTV-palvelun tuottaa Maxivision ja hinnastossa mainittujen liittymien hintaan sisältyy Maxivisionin Peruspalvelu. Peruspalvelu sisältää 20 HD-kanavaa (YLE 1, YLE 2, MTV3, Nelonen, YLE Teema/Fem, Sub, LIV, TV5, Kutonen, Jim, Fox, Frii, AVA, Hero, TLC, National Geographic, AlfaTV, Paramount Network, Eurosport1, Discovery Channel). Tämän lisäksi on mahdollista hankkia maksullisia lisäkanavia ja kanavapaketteja.

Mikä on kiinteä IP-osoite?

Normaalissa kotikäytössä kiinteä IP-osoite ei ole välttämätön. Kiinteää IP-osoitetta tarvitaan esimerkiksi silloin, jos halutaan ottaa julkisen internetin kautta yhteyttä kotiverkossa oleviin laitteisiin, kuten esimerkiksi valvontajärjestelmään.

Tietoa valokuidusta

Löydät tietoa valokuidun mahdollisuuksista, ominaisuuksista ja myös valokuituverkon rakentamisesta täältä.

Liittyminen valokuituverkkoon

Jos kiinteistösi sijaitsee Törmäsen valokuituverkon toiminta-alueella (näet kartan tästä), sinulla on todennäköisesti tällöin mahdollisuus liittyä valokuituverkkoon.

Tuettu rakentamishanke on päättynyt, jonka vuoksi uusien valokuituliittymien rakentamisesta ja hinnoittelusta päätetään tapauskohtaisesti. Jos olet kiinnostunut valokuituliittymästä, ota yhteyttä sähköpostilla tormasenkuitu@gmail.com.

Huom! Sivun vasemmassa ylälaidassa oleva hinnasto ja sopimusehdot ovat rakentamisen aikaisia.